ANLÆGSGARTNER HEINO VISTISEN​ A/S

​Skriv til os på

kontakt@heinovistisen.dk

Ring til os på telefon

55 76 17 54

Sponsorater​

Nu er drengene blevet U12 og vi er glade for at kunne hjælpe dem i deres jagt på trofæer i indendørs fodbold. I 2020 nåede drengene at være med til et stævne i Odense, hvor de vandt overbevisende. Til dagligt spiller de i Næstved IF og Brøndby men i indendørs spiller de i privatregi under navnet Heino Vistisen Helt Sort.

Vi støtter op om den lokale sport i Næstved Kommune og er sponsor i Næstved Boldklub samt Basketklubben TeamFog Næstved, da det er vigtigt for os, at være med til at sætte Næstved på landkortet både sportsligt, men også geografisk - Vi lever i en fantastisk by og område.

Vi har i 2018 ydet et større sponsorat for at være med til at sikre, at den nye fodbold kunstgræsbane i Mogenstrup kunne blive en realitet. Den vil helt sikkert skabe glæde i lokalområdet og forhåbentligt bevirke, at endnu flere vil dyrke sport.​

Vi er også repræsenteret blandt de helt små, hvor vores hjerte banker for fodbold. Vi hjælper derfor U10 drengene i HG Fodbold. Som senest har vundet Vildbjerg Cup 2018 for U10 A drenge - en mega flot præsentation.

Skriv en besked til os i dag.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S

CVR: 16864994

Skovmøllevej 20

4700 Næstved

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at 

skrive eller ringe til os.

Social medier:

- Følg os på Facebook


Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt