ANLÆGSGARTNER HEINO VISTISEN​ A/S

​Skriv til os på

kontakt@heinovistisen.dk

Ring til os på telefon

55 76 17 54

Sponsorater​

Næstved Sportsaward​

Vi har de seneste år været medsponsor på Næstved Sportsawards, hvor idrætten i Næstved hyldes. Det er dejligt at se alle de glade idrætsudøvere, der hver dag kæmper for at nå de bedste resultater både lokalt, nationalt og internationalt.

U12

Nu er drengene blevet U12 og vi er glade for at kunne hjælpe dem i deres jagt på trofæer i indendørs fodbold. I 2020 nåede drengene at være med til et stævne i Odense, hvor de vandt overbevisende. Til dagligt spiller de i Næstved IF og Brøndby men i indendørs spiller de i privatregi under navnet Heino Vistisen Helt Sort.

Lokal sport i Næstved

Vi støtter op om den lokale sport i Næstved Kommune og er sponsor i Næstved Boldklub samt Basketklubben TeamFog Næstved, da det er vigtigt for os, at være med til at sætte Næstved på landkortet både sportsligt, men også geografisk - Vi lever i en fantastisk by og område.

Vi har i 2018 ydet et større sponsorat for at være med til at sikre, at den nye fodbold kunstgræsbane i Mogenstrup kunne blive en realitet. Den vil helt sikkert skabe glæde i lokalområdet og forhåbentligt bevirke, at endnu flere vil dyrke sport.​

Skriv en besked til os i dag.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S

CVR: 16864994

Skovmøllevej 20

4700 Næstved

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at 

skrive eller ringe til os.

Social medier:

- Følg os på Facebook


Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt