Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Større anlæg og renovering

Skal der udføres en større renovering eller anlægsarbejde er det noget, vi er meget fortrolige med. Faktisk udgør 90 % af vores projekter af større renovering og anlægsarbejde.

Vores store hovedområde er derfor også at renovere eller anlægge helt nye udearealer. Projekterne er af forskellige grader, men typisk er det større renoveringsprojekter som fx. hos et boligselskab, som får renoveret hele bebyggelsen ude og inde. Sådanne og lignende projekter tager typisk halve til hele år.

Er der tale om nybyg, såsom nyopførelse af domiciler eller etablering af boligområder, så er der tale om nyanlæg. Indenfor nyanlæg har vi en bred erfaring, som spænder helt fra de simple til avancerede anlægsopgaver.

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S har en bred vifte af fagområder indenfor renovering af eksisterende udearealer eller etablering af nye udearealer. Disse projekter udgør mere end 90% af vores arbejde. Vi samarbejder blandt andet med hovedentreprenører, boligforeninger, kommuner og private virksomheder. 

Vores arbejde udføres ofte i samarbejde med landskabsarkitekter, som, inden vi modtager projektet, har tegnet planen for anlægsprojekterne.

Derudover er det nybyggeri/nyanlæg, hvor vi er en del af projektet og anlægger udenomsarealer med udvikling/design, græsetablering, planter, brolægning og terrænmure.

Hvad indebærer nyanlæg eller en renovering?

Når vi er i gang med et anlægsprojekt, så afhænger det meget af kunden og projektets type, hvad det indebærer. Vi samarbejder primært med hovedentreprenører, boligforeninger, kommuner og private virksomheder, hvor størstedelen af disse projekter omfatter udearealer, som skal matche byggeriets byggestil og behov. I denne type projekter omfatter udearealerne ofte udvikling/design i et samarbejde, græsetablering, planter, brolægning og evt. terrænmure.

Uanset om det er nyanlæg eller renovering, så indgår følgende områder ofte:

  • Belægning enten som fliser, klinker eller asfalt
  • Kantsten i beton eller granit
  • Trapper i beton eller granit
  • Afvanding i form af sokkelaffugter, linjeafvanding eller dræn/kloak
  • Beplantning i form af bede, træer, stauder, blomster og græsser

Billeder af større anlæg og renovering

Om Anlægsgartner Heino Vistisen A/S

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S blev grundlagt af Heino Vistisen. Vi har i snart 40 år sået, plantet, renoveret, opført og vedligeholdt projekter på hele Sjælland, hvor vi er specialister i grønne og grå projekter.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med dit projekt?
Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, så skal vi nok hjælpe dig videre.

Projekter inden for nyanlæg

Tagterrassen ved VUC i Næstved med bede og beplantning

VUC Campus i Næstved

VUC opførte et helt nyt uddannelsessted i hjertet af Næstved. Her har vi lavet 3 tagterrasser på i alt ca. 1.000 m2. De indeholder både beplantning, stier, belægninger og bede. 

Belægning ved Østre Landsret i Nordhavnen

Østre Landsret i Nordhavnen

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S har anlagt udearealerne omkring den nyopførte Østre Landsret i Nordhavnen. Et projekt som bl.a. omfattede terrorsikring af forplads, cykelstativer, bede og beplantning.

Medarbejder er ved at lægge fliser

Kompressorstation i Everdrup

Kompressorstationen er en del af Baltic Pipe og blev opført i 2022. Vi har udført udearealerne ved en del af den nye kompressorstation.