Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Om Anlægsgartner Heino Vistisen A/S

Firmaet Anlægsgartner Heino Vistisen A/S er grundlagt af Heino Vistisen, som er uddannet indenfor planteskole og anlægsgartneri. Virksomheden blev grundlagt i 1984.

Hos Anlægsgartner Heino Vistisen A/S beskæftiger vi os primært med opgaver for virksomheder og offentlige instanser, herunder kirker og boligforeninger. Det er enten som underentreprenør eller i fagentrepriser.

Vores medarbejderstab tæller ca. 7 gartnere, 5 arbejdsmænd og løbende 2-4 lærlinge ansat, som er med til at udføre opgaver på hele Sjælland og Lolland-Falster. Det ligger os meget på sinde, at vi er medvirkende til at uddanne nye anlægsgartnere og give dem erfaring i forbindelse med deres læretid. Du vil derfor altid møde elever i mesterlære, lærlinge og voksenlærlinge i vores virksomhed, da vi ser det som en naturlig ting i vores fag at uddanne fremtidens anlægsgartnere.

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S er naturligvis medlem af Danske Anlægsgartnere - DAG, som er en brancheorganisation for anlægsgartnere. Det er samtidig vores kunders og din garanti for, at vi udfører vores arbejde efter gældende regler, standarter og normer.

Vi arbejder løbende med at optimere måden, vi arbejder på, for på den måde at kunne yde den bedste service for vores kunder. Vi lægger derfor også vægt på, at vi altid er opdateret inden for vores felt, hvilket betyder løbende efteruddannelse af vores personale, indsigt i nye redskaber og metoder samt digitalisering. I vores branche har IT-værktøjerne også gjort sit indtog, hvor vi dagligt bruger bl.a. elektronisk tidsregistrering og digital kvalitetskontrol.

Om ejerne

I ejerkredsen af vores virksomhed sidder Anette Vistisen og Jonas Vinholt. Lær mere om dem i beskrivelserne her nedenfor. 

Anette Vistisen

Udover at lede og drive virksomheden er Anette også aktiv inden for branchen. Anette blev i 2019 valgt til Hovedbestyrelsen i Danske Anlægsgartnere, som er brancheorganisationen i Danmark inden for faget. Samtidig bibeholder hun sit medlemskab af bestyrelsen i Storebælts kreds under Danske Anlægsgartnere, som dækker Sjælland (minus København og Nordsjælland), Lolland-Falster og Fyn.
Anette er også en del af bestyrelsen i Næstved Erhvervsforening, hun sidder i Advisory Board for Ressource City i Næstved, og hun er med i repræsentantskabet i Møns Bank.

Derudover sidder hun med i det lokale uddannelsesudvalg i ZBC i Slagelse for anlægsgartnere.

Jonas Vinholt

Jonas er tidligere elev hos os, og blev færdiguddannet i maj 2011. Efter endt elevtid blev Jonas en del af forsvaret. Han har været i forsvaret i 2,5 år, hvoraf han også har været udsendt i en periode.
Efter sin tid i forsvaret kom Jonas retur og blev igen en del af os, hvoraf han i 2022 blev medejer af Anlægsgartner Heino Vistisen A/S.

Historien bag Heino Vistisen A/S

Tilbage i 1984 grundlagde Heino Visitisen vores anlægsgartnervirksomhed. Heino havde altid haft grønne fingre og havde derfor også valgt at uddanne sig inden for planteskole og anlægsgartneri.

De grønne fingre var arvelige, da Anette Vistisen, datter af Heino Vistisen og 2. generation i virksomheden, blev uddannet anlægsgartner i 2002. I 2004 blev Anette medejer i firmaet, og i 2014 overtog hun hele virksomheden. Anette har siden da gjort meget for at styrke virksomheden, så den matcher nye krav og kundernes efterspørgsel på markedet. Som hjælp til at sikre en fremtidig vækst, og hjælpe Anette med at drive virksomheden, blev Jonas Vinholt medejer i 2022. Jonas er i sin tid blevet udlært hos Anlægsgartner Heino Vistisen A/S og var efterfølgende fastansat.

Gennem hele virksomhedens rejse, har hhv. kone og mor Lis Vistisen været en del af kontorpersonalet. Du finder hende også i dag i administrationen, hvor det oftest er hende, du hører i røret, når du kontakter os via hovednummeret.

Se vores gamle billeder fra fotoarkivet

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af anlægsopgaver, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer. Se nogle af dem beskrevet her.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med dit projekt?
Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, så skal vi nok hjælpe dig videre.

Grønt fokus

Vi er en virksomhed, som gerne vil være moderne og ”up to date”. Det gælder både, hvad angår vores maskiner, redskaber og metoder - men også den måde vi agerer på.

Medarbejdere

Vores dygtige medarbejdere er med til at skabe holdbare og flotte resultater for dig på dit projekt.
Du kan se og kontakte holdet bag her.

Nogle af de projekter vi er stolte af...

Belægning ved Østre Landsret i Nordhavnen

Østre Landsret i Nordhavnen

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S har anlagt udearealerne omkring den nyopførte Østre Landsret i Nordhavnen. Et projekt som bl.a. omfattede terrorsikring af forplads, cykelstativer, bede og beplantning.

Det Nye Experimentarium i Hellerup

Har du besøgt det nye Experimentarium i Hellerup? Den imponerende tagterrasse på hele 1.800 kvadratmeter, beliggende i femte etage, er faktisk leveret af Anlægsgarner Heino Vistisen A/S.

Tagterrassen ved VUC i Næstved med bede og beplantning

VUC Campus i Næstved

VUC opførte et helt nyt uddannelsessted i hjertet af Næstved. Her har vi lavet 3 tagterrasser på i alt ca. 1.000 m2. De indeholder både beplantning, stier, belægninger og bede.