Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Det Nye Experimentarium i Hellerup

Har du besøgt det nye Experimentarium i Hellerup? Den imponerende tagterrasse på hele 1.800 kvadratmeter, beliggende i femte etage, er faktisk leveret af Anlægsgarner Heino Vistisen A/S.

I januar 2017 blev det nye Experimentarium indviet, og det imponerer med et enormt areal på 25.000 kvadratmeter, inklusive en imponerende tagudstilling på 1.850 kvadratmeter. Projektet involverede en omfattende renovering og udvidelse af den tidligere 16.000 kvadratmeter store tappe-halbygning med yderligere 9.300 kvadratmeter.  

Arkitekturen sigter mod at revolutionere Expermentariums udseende og transformere det fra en indadvendt struktur til en udadvendt, imødekommende og levende bygning.

Tæt på hovedindgangen møder gæsterne den imponerende Helix-trappe, en 100 meter lang ståltrappe, der vejer 160 tons og er smukt beklædt med 10 tons kobber.

Kran løfter materialer op til tagterrasse

Vores anlægsarbejde

I forbindelse med opførelsen af det nye Experimentarium i Hellerup har vi realiseret en imponerende tagterrasse på hele 1.800 kvadratmeter, beliggende i femte etage. Den unikke konstruktion omfatter fliser, der er omhyggeligt installeret på flisefødder, hvilket giver luft mellem fliser og tag – som det kan ses på billederne. Denne metode sikrer, at der en passende luftcirkulation mellem fliserne og taget.

Hejsningen af fliserne op på taget blev udført ved hjælp af en kran, og her er det vigtigt, at pallerne, hvorpå fliserne var anbragt, blev særligt pakket for at overholde de fastsatte vægtgrænser.

Billeder fra projektet

Fakta om anlægsprojektet

Udført for:
HME A/S

Rådgiver:
HME

Anlægsår:
2017

Varighed:
3 måneder

Projektets indhold:
Nyanlæg med betonfliser, betonfliser på flisefødder

Underleverandører og -entreprenører:
Vognmand Frede Andersen & Søn A/S, IBF Betonvarer, Soprema

Byggesum:
DKK 1.300.000,00

Mere info om projektet?

Kontakt projektleder Anette Vistisen hvis du vil høre mere om vores arbejde på projektet.

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af anlægsopgaver, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer. Se nogle af dem beskrevet her.