Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Haveanlæg

Ønsker du større nyanlæg eller renovering af eksisterende haveanlæg har vi ekspertisen. Vi skaber mere ekslusive udtryk end blot standardløsninger.

Vi udfører omfattende nyanlæg eller renoveringer af private haveanlæg. Om det er større projekter i forbindelse med nybyggeri, hvor opgaven omfatter både etablering af have, terrasse og indkørsel, eller renoveringer af eksisterende udendørsområde, der trænger til fornyelse, har vi mange års erfaring.

Uanset om det drejer sig om nyanlæg eller renovering, anbefaler vi altid et samarbejde med en erfaren havearkitekt eller landskabsarkitekt. Som fagfolk kan de helhedsbillede af projektets omfang og krav, og dermed skabe et grundlag for os til at udarbejde et tilbud, der opfylder kundens behov og forventninger.

Vores projekter inden for private haveanlæg begynder typisk ved et prisniveau på kr. 50.000,00-75.000,00 eksklusive moms. Dette er dog kun en anslået startpris, og kun fantasien sætter grænsen for, hvor omfattende projektet kan blive.

Planter og materialevalg

At skabe sin drømmehave indebærer valg af materialer og planter, som er afgørende for at forme det ønskede udtryk. Vores fokus er at sikre, at din have afspejler dine præferencer og behov. Både planter og andre materialer skal ikke kun opfylde dine æstetiske krav, men også fungere praktisk i forhold til din haves formål.

Hos Anlægsgartner Heino Vistisen A/S anbefaler vi oftest planter, der kan tåle frost for at skabe udendørsarealer, der trives året rundt. Frostresistente planter er tilpasset kolde temperaturer, og kræver derfor ingen beskyttelse i de kolde vintermåneder. På denne måde kan vores kunder have fine udeområder hele året. 

Vores erfaring med haveanlæg

Vi har stor erfaring inden for både nyanlæg og renovering af en eksisterende haver. Vi er dedikeret til at skabe udendørs rum, der skiller sig ud, og imødekommer vores kunders behov. Vi stræber altid efter at gå ud over standardløsninger, og benytte unikke produkter, der er med til at give et eksklusivt udtryk.

Billeder fra haveanlægsopgaver

Om Anlægsgartner Heino Vistisen A/S

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S blev grundlagt af Heino Vistisen. Vi har i snart 40 år sået, plantet, renoveret, opført og vedligeholdt projekter på hele Sjælland, hvor vi er specialister i grønne og grå projekter.

Mere info om haveanlæg?

Kontakt projektleder Anette Vistisen for et uforpligtende tilbud med pleje og vedligehold.