Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Vi tilbyder

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S udfører en bred vifte af anlægsopgaver på Sjælland og Lolland-Falster. Nedenfor finder du nogle af vores kompetenceområder beskrevet. Kan du ikke finde din opgave på listen, så tøv ikke med at kontakte os med en uforpligtende forespørgsel.

Større anlæg og renovering

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S har en bred vifte af fagområder indenfor renovering af eksisterende udearealer eller etablering af nye udearealer.

Beplantning og græs

I forbindelse med igangværende anlægsprojekter eller projekter, som udelukkende indeholder beplantning, planter vi rigtig mange buske, stauder og træer. I flere anlægsprojekter etableres der også græsplæner, som anlægges via rullegræs eller græssåning.

Kloakering

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S er autoriseret kloakmester og udfører derfor også dræn, omfangsdræn og kloakeringsopgaver.

Kirker og kirkegårde

Skal nedlagte gravsteder omdannes til nyt område, skal der udskiftes hække eller skal kampestensmuren repareres? Uanset hvad så udvikler, fornyer og vedligeholder vi kirkeområder med respekt for omgivelserne.

Plantehuller

Plantehuller er med til at hjælpe træer, der er placeret i områder med fast belægning, som medfører, at der er begrænset eller ingen vandnedstrømning til træernes rødder. Et plantehul hjælper derfor med, at træet kan modtage det regnvand.

Tagterrasser

Terrasser hører ikke kun til på jorden. En tagterrasse giver mulighed for at skabe et hyggeligt uderum, som fungerer fint på huse med fladt tag.

Pleje og vedligeholdelse

Vi passer alt lige fra græsslåning, hækklipning, lugning af bede, beskæring, fejning af stier, p-arealer og veje. Vi giver de grønne områder den bedste service og pleje.

Haveanlæg

Ønsker du større nyanlæg eller renovering af eksisterende haveanlæg har vi ekspertisen. Vi skaber mere ekslusive udtryk end blot standardløsninger.

Om Anlægsgartner Heino Vistisen

Vi har siden 1984 beskæftiget os med alt fra nyanlæg til vedligeholdelse og renovering af grønne projekter. Vi er ofte underentreprenører eller i fagentrepriser i spændende projekter på hele Sjælland og Lolland Falster. Vores kunder er primært erhverv og offentlige instanser, så som fx kirker og boligforeninger.