Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Om os

Hos Anlægsgartner Heino Vistisen A/S er vi specialister i grønne og grå projekter. Vi har i snart 40 år sået, plantet, renoveret, opført og vedligeholdt projekter på hele Sjælland. 

Om Anlægsgartner Heino Vistisen A/S

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S blev grundlagt af Heino Vistisen. Vi har i snart 40 år sået, plantet, renoveret, opført og vedligeholdt projekter på hele Sjælland, hvor vi er specialister i grønne og grå projekter.

Grønt fokus

Vi er en virksomhed, som gerne vil være moderne og ”up to date”. Det gælder både, hvad angår vores maskiner, redskaber og metoder - men også den måde vi agerer på.

Sponsorater

Ingen kan hjælpe alle, men vi vil gerne bidrage til lokalsporten og projekter som gør noget godt for området.

Danske Anlægsgartnere

Vi er en branche- og arbejdsgiverforening for virksomheder i Danmark, som beskæftiger sig med anlæg og pleje af grønne områder, udendørs arealer, golfbaner, grønne kloakløsninger, naturgenopretning og udemiljø i bred forstand.

Hvad tilbyder Anlægsgartner Heino Vistisen A/S?

Vi udfører dagligt en bred vifte af anlægsopgaver på hele Sjælland og Lolland-Falster. Vi udfører ofte projekter som indeholder større anlæg og renoveringer, beplantninger, græs, kloakering, tagterrasser og meget andet.

Hvis projektet er afsluttet, men der mangler hænder til vedligeholdelse, beskæring og græsslåning - så klarer vi også det.