Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Sponsorater og projekter vi støtter

Ingen kan hjælpe alle, men vi vil gerne bidrage til lokalsporten og projekter, som gør noget godt for området.

Næstved Sportsaward

Vi har de seneste år været medsponsor på Næstved Sportsawards, hvor idrætten i Næstved hyldes. Det er dejligt at se alle de glade idrætsudøvere, der hver dag kæmper for at nå de bedste resultater både lokalt, nationalt og internationalt. 

Vi var desuden sponsor af Talentprisen 2023 ved uddelingen, som foregik i Ny Ridehus. 

Lokalsport i Næstved

Vi støtter op om den lokale sport i Næstved Kommune og er sponsor i Næstved Boldklub samt Basketklubben, Team FOG Næstved, da det er vigtigt for os at være med til at sætte Næstved på landkortet både sportsligt, men også geografisk - Vi lever i en fantastisk by og område.

Vi har i 2018 ydet et større sponsorat for at være med til at sikre, at den nye fodboldkunstgræsbane i Mogenstrup kunne blive en realitet. Den vil helt sikkert skabe glæde i lokalområdet og forhåbentligt bevirke, at endnu flere vil dyrke sport. 

Næstved Boldklub

Da flere af os hos Anlægsgartner Heino Vistisen A/S er interesserede i fodbold, vil vi gerne være med til at støtte op om sporten ved at være med til at sponsorere Næstved Boldklubs 1. divisionshold samt talentcenter, hvor unge i aldersgruppen 13 - ca. 21 år får hjælp til at udvikle deres talent.

Team FOG Næstved

I basket er vi med til at sponsorere det professionelle baskethold, Team FOG Næstved, via et TFN Club-sponsorskab.

Thomas Kongshøj, TKR

Thomas Kongshøj er professionel Off-Road kører og er siden 2021 blevet sponsoreret af os.
Samarbejdet med racerkøreren kom ud af, at vi havde afholdt firmaarrangementer hos TKR ved feddet, hvor der er 650 hektar skov, mark og strand, som med Thomas' vejledning blev kombineret med EL-offroad. 
Siden første arrangement med Thomas, har vi brugt Thomas Kongshøj Adventure meget i forhold til teambuilding og samarbejdsøvelser.

Billeder af vores sponsorater

Om Anlægsgartner Heino Vistisen A/S

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S blev grundlagt af Heino Vistisen. Vi har i snart 40 år sået, plantet, renoveret, opført og vedligeholdt projekter på hele Sjælland, hvor vi er specialister i grønne og grå projekter.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med dit projekt?
Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, så skal vi nok hjælpe dig videre.

Nogle af de projekter vi er stolte af...

Belægning ved Østre Landsret i Nordhavnen

Østre Landsret i Nordhavnen

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S har anlagt udearealerne omkring den nyopførte Østre Landsret i Nordhavnen. Et projekt som bl.a. omfattede terrorsikring af forplads, cykelstativer, bede og beplantning.

Det Nye Experimentarium i Hellerup

Har du besøgt det nye Experimentarium i Hellerup? Den imponerende tagterrasse på hele 1.800 kvadratmeter, beliggende i femte etage, er faktisk leveret af Anlægsgarner Heino Vistisen A/S.

Tagterrassen ved VUC i Næstved med bede og beplantning

VUC Campus i Næstved

VUC opførte et helt nyt uddannelsessted i hjertet af Næstved. Her har vi lavet 3 tagterrasser på i alt ca. 1.000 m2. De indeholder både beplantning, stier, belægninger og bede.