Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Østre Landsret i Nordhavnen

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S har anlagt udendørsarealerne omkring den nyopførte Østre Landsret i Nordhavnen. Et projekt som bl.a. omfattede terrorsikring af forplads, cykelstativer, bede og beplantning.

I sommeren 2019 blev det A. Enggaard, der stod klar til at tage det første spadestik til den nye Østre Landsret. Den imponerende bygning har rejst sig på en 4.600 kvadratmeter stor grund i Københavns Nordhavn, som Bygningsstyrelsen erhvervede fra By & Havn i 2017.

Med en kapacitet til at rumme retssale, administration, forhal, café og kantine, er den nye Østre Landsret ikke kun en imponerende struktur, men derudover er bygningen er nøje designet til at udstråle troværdighed og skabe en tryg og imødekommende atmosfære i sin arkitektur. Dertil kommer, at bygningen ligeledes er bæredygtighedscertificeret efter DGNB-standarden.

Anlæg fra Heino Vistisen

Vores arbejde på projektet

Vi har samarbejdet med A. Enggaard A/S om at realisere udendørsarealerne omkring den nyopførte Østre Landsret i Nordhavnen. Vores bidrag har været med til at forme det endelige projekt.

Skiferfliser dominerer belægningen, der strækker sig fra gangarealer til plinter, sokler og højbede. Vores præcision og teknisk snilde sikrer nøjagtige fuger - både lodrette og vandrette. Desuden er plads til cykler er også prioriteret på forpladsen, hvor vi har installeret cykelstativer til nem parkering.

Terrorsikring har været en vigtig del af projektet. Derfor er store metalpullerter blevet monteret for at beskytte området mod større køretøjer som lastbiler.

Slutteligt er beplantning i højbede på forpladsen og langs bygningen inkluderet i en variation af græsser, stauder, buske og træer for en smuk og grøn atmosfære.

Billeder fra projektet

Fakta om anlægsprojektet

Udført for:
A. Enggaard A/S

Rådgiver:
Henning Larsen Architects

Anlægsår:
2021

Varighed:
6 måneder

Projektets indhold:
Nyanlæg med skiferfliser, terrorsikring af forplads, cykelstativer, etablering af bede og beplantning

Underleverandører og -entreprenører:
Milford, Birkholm Planteskole, Hitsa, Vognmand Frede Andersen & Søn, GH Form, Orev, IBF Betonvarer, Vestre og Murerfirmaet Rieken & Nielsen

Byggesum:
DKK 3.100.000,00

Mere info om projektet?

Kontakt projektleder Anette Vistisen hvis du vil høre mere om vores arbejde på projektet.

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af anlægsopgaver, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer. Se nogle af dem beskrevet her.