ANLÆGSGARTNER HEINO VISTISEN​ A/S

​Skriv til os på

kontakt@heinovistisen.dk

Ring til os på telefon

55 76 17 54

Profil

Firmaet Anlægsgartner Heino Vistisen A/S er grundlagt af Heino Vistisen, som er uddannet indenfor planteskole og anlægsgartneri. Virksomheden blev grundlagt i 1984.

Virksomheden beskæftiger sig primært med opgaver for virksomheder og offentlige instanser herunder kirker og boligforeninger. Det er enten som underentreprenør eller i fagentrepriser.

Anette Vistisen, datter af Heino Vistisen, og 2. generation i virksomheden, blev uddannet anlægsgartner i 2002 og har siden 2004 været medejer i firmaet. I 2014 overtog Anette firmaet.​

Udover at lede og drive virksomheden er Anette også aktiv inden for branchen. Anette er i 2019 blevet valgt til Hovedbestyrelsen i Danske Anlægsgartnere som er brancheorganisationen i Danmark inden for faget. Samtidig bibeholder hun sit medlemskab af bestyrelsen i Sydsjællands Kredsen under Danske Anlægsgartnere som dækker Sjælland (minus København & Nordsjælland) og Lolland/Falster.

Derudover sidder hun med i det lokale uddannelsesudvalg i ZBC i Slagelse for anlægsgartnere. 

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S har 7 gartnere og 2-4 lærlinge ansat og dækker hele Sjælland og Lolland-Falster.

Firmaet er naturligvis medlem af Danske Anlægsgartnere - DAG. Det er en brancheorganisation for anlægsgartnere og vores kunders garanti for, at vi udfører vores arbejde efter gældende regler, standarter og normer.

Vi arbejder løbende med at optimere måden vi arbejder på for på den måde at kunne yde den bedste service for vores kunder. 

Vi lægger vægt på at, at vi altid er opdateret inden for vores felt, derfor sker der løbende efteruddannelse af vores personale. I vores branche har IT-værktøjerne også gjort sit indtog. Hos os bruger vi bl.a. elektronisk tidsregistrering og digital kvalitetskontrol.

Det ligger os meget på sind, at vi er medvirkende til at uddanne nye anlægsgartnere. Derfor har vi altid elever ansat i vores virksomhed. Det ser vi som en naturlig ting.

Vi er anlægsgartnere med høj moral

I vinterhalvåret beskæftiger vi os med små og store opgaver inden for beskæring samt snerydning.

Vi lægger stor vægt på at kunden bliver tilfreds med det stykke arbejde vi leverer, også i fremtiden, og derfor er den service vores medarbejdere leverer en stor del af virksomhedens politik.

Skriv en besked til os i dag.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S

CVR: 16864994

Skovmøllevej 20

4700 Næstved

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at 

skrive eller ringe til os.

Social medier:

- Følg os på Facebook


Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt