Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Udlændingestyrelsen i Næstved

I forbindelse med at Udlændingestyrelsen flyttede fra København til Næstved, har Anlægsgartner Heino Vistisen A/S været med til at etablere udeområderne ved det nye flotte domicil ved Næstved Station.

Udlændingestyrelsens nye domicil ved Næstved Station er imponerende med sine 10.000 kvadratmeter og en yderligere kælder på 1.100 kvadratmeter. Bygningen omfatter blandt andet borgerservice, hvor hovedfokus har været at skabe et dynamisk og åbent arbejdsmiljø, som fremmer videndeling og faglig fordybelse. Bygningen er indrettet med både storrumskontorer og fleksible arbejdspladser inklusive stillearbejdspladser.

Tre forskudte atriumhuse strækker sig op til fem etager og er tilpasset det eksisterende byrum. Indgangen til borgerservice udviser en venlig facade mod banegårdspladsen, mens en tilhørende forplads beriger området med legeplads, ventesteder samt opholdsplads. Hovedindgangen er placeret ud til det grønne område ved Munkebakken.

Vores arbejde på projektet

Vi har spillet en afgørende rolle i etableringen af den flotte nye domicil ved Næstved Station, som blev hjemsted for Udlændingestyrelsen efter deres flytning fra København. I samarbejde med A. Enggaard A/S, har vi skabt et inspirerende og levende uderum for Udlændingestyrelsen i Næstved.

Vores omfattende arbejde inkluderede udformningen af udendørsarealerne, herunder en imponerende tagterrasse på 230 m2. Et spændende projekt som omfattede anlæggelsen af udendørsområder med en varieret kombination af smukke planter og træer.

Vi var ligeledes med til etableringen af kantsten på parkeringsområderne og efterfølgende asfaltbelægning. Vores arbejde inkluderede også anlæg af flisebelægning omkring bygningen samt på forpladsen, hvortil vi konstruerede trapper på forskellige steder. Som en ekstra fordel for personalet blev der anlagt en fantastisk tagterrasse på hele 230 m2, hvor fliser på flisefødder er blevet benyttet.

Tagterrassen er også blevet vært for smukt anlagte bede med en bred vifte af urter. Som en del af vores omhyggelige arbejde blev sokkelaffugtere monteret langs bygningens sokkel for optimal afledning af facadevand, inden fliserne blev lagt omkring bygningen.

Efterfølgende vedligeholdelse

I 2020 blev Udlændingestyrelsens nye domicil i Næstved opført, og vi var ansvarlige for anlæggelsen af alle udearealerne. Efterfølgende blev vi også tildelt vedligeholdelsesopgaven, hvor vi kontinuerligt sørger for pleje og vedligeholdelse af de anlagte bede for at sikre deres æstetiske udseende. Desuden tager vi os af græsslåningen på en mindre græsplæne.

Når vinteren kommer, træder vi til med saltning og snerydning på området for at opretholde tilgængeligheden for medarbejdere samt besøgende.

Billeder af projektet ved Udlændingestyrelsen

Fakta om anlægsprojektet

Udført for:
A. Enggard A/S

Rådgiver:
AART

Anlægsår:
2019

Varighed:
7 måneder

Projektets indhold:
Nyanlæg med betonfliser, tagterrasse med flisefødder, asfalt, kantsten, sokkelaffugter, etablering af bede og beplantning

Underleverandører og -entreprenører:
Milford, Hitsa, IBF Betonvarer, Clasen & Co, Vognmand Frede Andersen & Søn, Pankas, Soprema, Vangsø

Byggesum:
DKK 2.200.000,00

Fakta om vedligeholdelsen

Udføres for:
Caverion

Varighed:
Udføres hele året

Projektindhold:
Græsslåning, lugning af bede, saltning og snerydning

Mere info om projektet?

Kontakt projektleder Jonas Vinholt hvis du vil høre mere om vores arbejde på projektet.

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af anlægsopgaver, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer. Se nogle af dem beskrevet her.