Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Næstved Gymnasium og HF

Et større projekt af udearealerne til fordel for elever, som blandt andet indebar ny basketballbane og en stor vandtank, der skal opsamle regnvand til genbrug i toiletter.

Næstved gymnasium er et af Danmarks største gymnasier og danner rammerne om cirka 1400 studerende og undervisere. Gymnasiet er beliggende på Nygårdsvej i en bygning, der blev opført i 1950’erne. Løbende er gymnasiet blevet udvidet og renoveret. Rundt om hovedbygningen findes udearealer til ophold og aktiviteter. 

Vores arbejde hos Næstved Gymnasium og HF

Næstved Gymnasium har valgt os til at udføre et større projekt på udearealerne. Projektet omfattede forskellige opgaver, som alle er løst med største ekspertise og nytænkning. 

Vi har opført en asfalteret basketballbane med udstyr og opstribning. Inden vi etablerede banen, blev jorden afrømmet til klargøring af bundopbygning. Rundt om banen har vi støbt en betonkant som afgrænsning og til siddepladser. 

En 15.000 liter stor vandtank, der skal opsamle regnvand til genbrug i toiletter, er blevet nedgravet. I den forbindelse har vi også nedgravet en del kloakrør i terræn. 

Allerede etablerede siddeområder er blevet udvidet med nye træmøbler og hegn. Ved etablering af græsarmering ved siddemøbler, har vi brugt brosten til græsarmering i stedet for den traditionelle løsning med betongræsarmering.

 

Billeder fra projektet

Fakta om anlægsprojektet

Udført for:
Næstved Gymnasium og HF

Rådgiver:
Land+

Anlægsår:
2023

Varighed:
3 måneder

Projektets indhold:
Etablering af ny basketballbane, ny kloak, nedgravning af vandtank, bundopbygning, udlægning af asfalt, støbning af kanter, nye siddemøbler i træ, hegn og etablering brostensbelægning

Underleverandører og -entreprenører:
Pankas, Vognmand Frede Andersen & Søn, Kantdesign, Trees, Anker Damgaard Paulsen ApS, Fladså Elektrikeren A/S

Byggesum:
DKK 2.200.000,00

Mere info om projektet?

Kontakt projektleder Jonas Vinholt hvis du vil høre mere om vores arbejde på projektet.