Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Næstved Fjernvarme

På størstedelen af Næstved Fjernvarmes forskellige stationer, er det Anlægsgartner Heino Vistisen A/S som vedligeholder udearealerne.

I 2019 samlede Næstved Fjernvarme deres drift og administration i en nyopført domicil på Maglemølle. Domicilen består af både kontorer, garager, værksted og personalefaciliteter såsom kantine med køkken. Uden for hovedbygningen er der også udført en 420 kvm lagerbygning.

Der er desuden udført parkeringspladser, stier, køreveje og oplagspladser til byggeriet for nem tilgængelighed og parkeringsmuligheder for både personale og besøgende.

Vores arbejde på projektet

Vi stod for at lave al beplantning som dels blev etableret som bede og som skovbeplantning for at passe ind i bestående omgivelser. Vi færdiggjorde desuden alle belægningsarbejde inklusiv anlæggelse af alt fra kantsten til fliser. Og da vi i forvejen passede de grønne arealer på de øvrige stationer, var det nærliggende at vi også skulle passe de nye grønne områder på Maglemølle.

Vi udfører en bred vifte af vedligeholdelsesopgaver, der dækker alt fra omfattende græsslåning på større arealer til omhyggelig lugning og pleje af blomsterbede samt nøjagtig beskæring af hække. Vores dedikerede team er udstyret med det nødvendige udstyr og ekspertise til at sikre, at dine grønne områder forbliver velplejede og præsentable.

Billeder af området

Fakta om vedligeholdelsen

Udføres for:
Næstved Fjernvarme

Varighed:
Udføres fra april til november

Projektets indhold:
Pleje og pasning af udearealer

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af anlægsopgaver, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer. Se nogle af dem beskrevet her.