Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Buerup Kirke

I Buerup Kirke i Kalundborg Kommune har Anlægsgartner Heino Vistisen A/S anlagt 90 kvadratmeter nye stisystemer med chaussesten. Efter forbedringerne er kirken nu handicapvenlig for både kørestolsbrugere og gangbesværede. 

Buerup Kirke blev opført i 1887 og er placeret i Kalundborg Kommune. Den smukke kirke som er opført af røde mursten efter tegninger af arkitekt Vilhelm Klein, er en forholdsvis ung kirke. Trods alderen var der behov for en renovering af indgang og stier.

Vores anlægsarbejde

Hos Buerup Kirke udførte vi derfor en omfattende renovering af indgangspartiet samt stisystemerne. Dette omfattede blandt andet anlæggelsen af en sti belagt med chaussesten, der strakte sig over hele 90 kvadratmeter.

Projektet ved Buerup Kirkes område havde til formål at forbedre tilgængeligheden, da indgangsstien til kirken oprindeligt inkluderede tre trin. Vores opgave var at gøre området mere handicapvenligt, hvilket resulterede i en sti, der nu består af brosten med en skråning, der gør det muligt for kørestole, rollatorer og lignende nemt at komme til kirken.

Billeder fra projektet

Fakta om anlægsprojektet

Udført for:
Buerup Sogns Menighedsråd

Rådgiver:
AART

Anlægsår:
2022

Varighed:
1 måned

Projektets indhold:
Nyanlæg af stier ved indgang med bl.a. chaussesten

Underleverandører og -entreprenører:
Vognmand Frede Andersen & Søn, Vangsøe

Byggesum:
DKK 250.000,00

Mere info om projektet?

Kontakt projektleder Anette Vistisen hvis du vil høre mere om vores arbejde på projektet.