ANLÆGSGARTNER HEINO VISTISEN​ A/S

​Skriv til os på

kontakt@heinovistisen.dk

Ring til os på telefon

55 76 17 54

Tagterrasser

EXPERIMENTARIUM I HELLERUP

I forbindelse med opførsel af det nye Experimentarium i Hellerup har vi lavet 1.800 m2 tagterrasse i 5. sals højde. Alle fliserne er lagt på flisefoder, som det kan ses på et af billederne, så der er luft mellem fliser og tag. 

Projektet indeholdt også udenomsarealerne ved bygningen. Projektet blev færdigt i januar 2017.

ENGBAKKEN PÅ FREDERIKSBERG

På Frederiksberg på Engbakken opfører Frederiksberg Boligselskab en helt ny ejendom, der både rummer dagligvarebutik, Falck station samt boliger ovenpå butikken. Projektet indbefatter båd terrasser på toppen af bygningen, så der skal noget af det tunge grej til at løfte fliserne op. Hertil kommer arealerne på jorden.

Nyt Campus i Næstved

Her har VUC opført et helt nyt uddannelsessted i hjertet af Næstved. Her har vi lavet 3 tagterrasser på i alt ca. 1.000 m2. De indeholder både beplantning, stier, belægninger og bede. Den store tagterrasse på ca. 700 m2 skal integreres med Munkebakken - så bygningen integreres fuldt ud i Munkebakken. Et meget flot og anderledes projekt som vi er stolte over at have lavet.

Next Gymnasium i Albertslund

Udover vores projekt på jorden, så indeholdt opgaven også at lave en stor tagterrasse til gavn for eleverne. Udover at være terrasse så har man valgt også at lave en basketbane på arealet. En super spændende opgave, som vi efterhånden har lavet nogle stykker af.​

Skriv en besked til os i dag.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S

CVR: 16864994

Skovmøllevej 20

4700 Næstved

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at 

skrive eller ringe til os.

Social medier:

- Følg os på Facebook


Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt