ANLÆGSGARTNER HEINO VISTISEN​ A/S

​Skriv til os på

kontakt@heinovistisen.dk

Ring til os på telefon

55 76 17 54

Større anlæg

Østre Landsret i Nordhavn

For A. Enggaard A/S har vi lavet udearealerne ved Østre Landsrets nye bygning i Nordhavn. Et spændende projekt hvor der ikke er gået på kompromis med materialer. Det har betydet, at vi blandt andet har lagt store skiferfliser både i terræn men også på sokler og plinte. En bygning og et projekt der bestemt er et besøg værd.

Rebslagergården i Næstved

Projekter omfatter opførsel af ejendom midt i Næstved som skal bruges til boliger. Vi skal lave p-arealer og udearealer på projektet. Det er et spændende projekt med mange fine detaljer som er med til at skabe et godt uderum for beboerne. Projektet skal laves i løbet af 2. halvår 2019.

​Vestskoven Gymnasium NEXT i Albertslund

I forbindelse med opførsel af nyt gymnasium skal vi lave udearealerne, hvor vi bl.a. skal lægge ca 2.000 m2 belægningssten, lave stor trappe, opsætte 450 cykelparkeringer samt plante en hel masse forskellige træer og planter. Desuden skal der laves en tagterrasse på 1.000 m2 hvor vi skal lægge fliser. Et spændende projekt som skal laves fra sidst i august til nytår.

​Udlændinge Styrelsen i Næstved

I forbindelse med at Udlændinge Styrelsen flytter fra København til Næstved, så skal der laves nyt flot domicil til dem ved Munkebakken i Næstved og overfor Campus som vi lavede i 2018. Vi skal lave udearealerne på området herunder en tagterrasse på ca. 230 m2. Et spændende projekt hvor der er lavet nogle flotte løsninger og en fin sammensætning af planter og træer. Vi starter op til september og slutter i starten af 2020.

​Next Gymnasium - Albertslund

Et større projekt hvor vi skal lave udearealer i forbindelse med opførsel af nyt gymnasium. Det indbefatter belægninger, trapper, tagterrasser og beplantning.

UDEAREALER VED NÆSTVED VARMEVÆRK PÅ MAGLEMØLLE

Færdiggørelse af udearealer ved Næstved Fjernvarmes nye domicilejendom på Maglemølle i Næstved. Vi overtog færdiggørelsen af projektet da hovedentreprenør gik konkurs. Et arbejde hvor der dels skulle rettes en del fejl og mangler, projektet skulle færdiggøres og samtidig er der blevet plantet over 2.000 planter, 500 træer og sået græs.

NY CAMPUS I NÆSTVED

Her har VUC opført et helt nyt uddannelsessted i hjertet af Næstved. Her har vi lavet 3 tagterrasser på i alt ca. 1.000 m2. De indeholder både beplantning, stier, belægninger og bede. Den store tagterrasse på ca. 700 m2 skal integreres med Munkebakken - så bygningen integreres fuldt ud i Munkebakken. Et meget flot og anderledes projekt som vi er stolte over at have lavet.

NØDDEHEGNET I NÆSTVED - BELÆGNINGSRENOVERING I BOLIGFORENING 

GLENTEVEJ I HØNG - RENOVERING AF UDEAREALER VED BOLIGBLOKKE

CITROEN, ALBERTSLUND

INDGANGSPARTI VED DIBA A/S

Diba´s indgangsparti med fliser, trappe og støttemur i granit. For at bløde lidt op på formerne er der på hver side af glasdøren etableret et bed med planter og stauder, valgt ud fra at der skal være noget der blomstrer over hele sæsonen.

Indgangspartiet er designet af os i samarbejde med DiBa A/S​

PERSONALEHAVE HOS ENEMÆRKE OG PETERSEN A/S, RINGSTED

Fælles opholdsterrasse opført i granitfliser hos byggefirmaet Enemærke og Petersen a/s i Ringsted.

Terrassen ligger i en lukket gård og giver medarbejderne mulighed for at strække benene og trække frisk luft, mens de nyder de smukke blomster i bedene langs facaden.

Langs forsiden af den ene bygning er der anlagt rhododendronbede i græsset,som i foråret bliver bundet sammen af en lang slange af lilla crocus. Anlægget er designet af Landskabsarkitekt Birgitte Fink MDL MAA​

KÄHLERS HOVEDKONTOR I NÆSTVED

Keramik virksomheden Kählers med hovedsæde i Næstved valgte i 2016, at flytte deres domicil tilbage til Kählers gamle fabrik på Kählers Bakken i Næstved. I den forbindelse skulle både de gamle bygninger og udenomsarealerne gennemgå en omfattende renovering. 

Vi blev valgt til at stå for renovering af udearealerne og som det ses af billederne, så er resultatet ganske tilfredsstillende.

SLAGELSE SPORTSCOLLAGE

Slagelse Kommune og Slagelse Boligselskab har etableret 73 nye ungdomsboliger i forbindelse med Slagelse Stadion. Her etablerede vi udenomsarealerne og som billederne viser, blev det et ganske godt resultat.

Rebslagergården i Næstved​

Etagebyggeri i centrum af Næstved hvor der opføres eksklusive lejligheder, hvor bygherre er ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Et projektet hvor vi har skabt rum og terrasser i flere niveauer til glæde for kommende beboere.

Skriv en besked til os i dag.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S

CVR: 16864994

Skovmøllevej 20

4700 Næstved

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at 

skrive eller ringe til os.

Social medier:

- Følg os på Facebook


Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt