ANLÆGSGARTNER HEINO VISTISEN​ A/S

​Skriv til os på

kontakt@heinovistisen.dk

Ring til os på telefon

55 76 17 54

Igangværende Projekter​

Psykiatriskcenter Ballerup

I forbindelse med tilbygning til bestående bygninger, så skal vi her lave udearealerne. Projektet forventes færdigt i 1. halvår 2021.

Platangården i Vordingborg

I forbindelse med tilbygning til bestående bygninger, så skal vi her lave udearealerne. Udover traditionel belægning og beplantning så skal vi også lave stier og bakker i terræn. Projektet forventes færdigt i 1. halvår 2021.

Holbæk Sygehus - Bygning 42

I forbindelse med ny tilbygning på Holbæk Sygehus, så skal vi lave udearealerne hvor der indgår traditionel belægning og beplantning men også et lidt mere specielt element nemlig et græsdige op ad beton støttemur. Projektet forventes færdigt i 1. halvår 2021.

Holbæk Sygehus

Etablering af nye p-pladser på et samlet areal på ca. 6.000 m2 herunder etablering af veje og bede. Projektet løber frem til udgangen af Q1-21.

Margrethegården i Ringsted

Renovering af bestående boligblokke både ude og inde. Vi står for at skulle reneovere udearealerne både med terrasser, bede/beplantning, fællesarealer og veje. Projektet løber over hele 2021.

Sønder Havn i Køge:
Plantning af træer, buske og stauder ved nye boligblokke på Køge Havn. Projektet er startet op i 2017 og laves i etaper frem til 2022.

Skriv en besked til os i dag.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S

CVR: 16864994

Skovmøllevej 20

4700 Næstved

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at 

skrive eller ringe til os.

Social medier:

- Følg os på Facebook


Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt