ANLÆGSGARTNER HEINO VISTISEN​ A/S

​Skriv til os på

kontakt@heinovistisen.dk

Ring til os på telefon

55 76 17 54

Igangværende Projekter​

Slagelse Sygehus:

I forbindelse med udvidelse af køøken på Slagelse Sygehus skal vi lave udenomsarealerne ved den nye tilbygning. Projektet er så småt startet op ultimo 2017 og forventes færdigt i løbet af 2019.

Sønder Havn i Køge:
Plantning af træer, buske og stauder ved nye boligblokke på Køge Havn. Projektet er startet op i 2017 og laves i etaper frem til 2019.

​Udlændinge Styrelsen i Næstved

I forbindelse med at Udlændinge Styrelsen flytter fra København til Næstved, så skal der laves nyt flot domicil til dem ved Munkebakken i Næstved og overfor Campus som vi lavede i 2018. Vi skal lave udearealerne på området herunder en tagterrasse på ca. 230 m2. Et spændende projekt hvor der er lavet nogle flotte løsninger og en fin sammensætning af planter og træer. Vi starter op til september og slutter i starten af 2020.

​Vestskoven Gymnasium NEXT i Albertslund

I forbindelse med opførsel af nyt gymnasium skal vi lave udearealerne, hvor vi bl.a. skal lægge ca 2.000 m2 belægningssten, lave stor trappe, opsætte 450 cykelparkeringer samt plante en hel masse forskellige træer og planter. Desuden skal der laves en tagterrasse på 1.000 m2 hvor vi skal lægge fliser. Et spændende projekt som skal laves fra sidst i august til nytår.

Rebslagergården i Næstved

Projekter omfatter opførsel af ejendom midt i Næstved som skal bruges til boliger. Vi skal lave p-arealer og udearealer på projektet. Det er et spændende projekt med mange fine detaljer som er med til at skabe et godt uderum for beboerne. Projektet skal laves i løbet af 2. halvår 2019.

Skriv en besked til os i dag.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S

CVR: 16864994

Skovmøllevej 20

4700 Næstved

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at 

skrive eller ringe til os.

Social medier:

- Følg os på Facebook


Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt