ANLÆGSGARTNER HEINO VISTISEN​ A/S

​Skriv til os på

kontakt@heinovistisen.dk

Ring til os på telefon

55 76 17 54

Igangværende Projekter​

Boeslunde Kirke

I forbindelse med at der er bygget nyt menighedshus, så er vi i gang med at lave udearealerne. Arbejdet pågår frem til sommer. Der skal ryddes en del eksisterende beplantning for at gøre plads til nye belægninger og stier. Et spændende projekt som er med til at løfte kirken og området.

Campus Næstved - VUC

Vi er nu gået i gang med et spændende projekt på den nye Campus bygning i Næstved lige ved Munkebakken. Her opfører VUC et helt nyt uddannelsessted i hjertet af Næstved. Her skal vi lave 3 tagterrasser på i alt ca. 1.000 m2. De indeholder både beplantning, stier belægninger og bede. Den store tagterrasse på ca. 700 m2 skal integreres med Munkebakken - faktisk skal få Munkebakkens til at "vokse" sammen med bygningen.

Nøddehegnet Næstved:

Renovering af belægning, gangstier og p-arealer i bebyggelse med boligblokke i Næstved Syd. Der skal bl.a. skiftes og lægges mere end 70.000 fliser sættes kantsten, trapper og meget andet. Projektet er startet i sommeren 2017 og forventes afsluttes i foråret 2018.

Høng Boligselskab - Glentevej i Høng:

Renovering af udearealer og terrasser ved boliglokke i Høng. Projektet er startet primo 2017 og forventes færdigt inden sommeren 2018

Slagelse Sygehus:

I forbindelse med udvidelse af køøken på Slagelse Sygehus skal vi lave udenomsarealerne ved den nye tilbygning. Projektet er så småt startet op
ultimo 2017 og forventes færdigt i løbet af 2018.

Sønder Havn i Køge:
Plantning af træer, buske og stauder ved nye boligblokke på Køge Havn. Projektet er startet op i 2017 og laves i etaper frem til 2019.

Skriv en besked til os i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ANLÆGSGARTNER HEINO VISTISEN A/S
Skovmøllevej 20, 4700 Næstved

Kontakt os

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S

CVR: 16864994

Skovmøllevej 20

4700 Næstved

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at 

skrive eller ringe til os.

Social medier:

- Følg os på Google Plus

- Følg os på Facebook


Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt